قطعات سرور

بررسی تفاوت میان حافظه های اس اس دی RI, WI و MU

RI vs Wi vs MU تفاوت SSD های Read Intensive با Write Intensive و Mixed USE با یکدیگر

حافظه های SSD با تکنولوژی RI, WI و MU چه تفاوتی باهم دارند؟

حافظه های SSD با تکنولوژی RI, WI و MU چه تفاوتی باهم دارند؟ معیار قیمت گذاری حافظه های اس اس دی و تفاوت قیمت حافظه ها با یکدیگر چیست؟ Read Intensive, Mixed Use و Write Intensive به چه معنی هستند و چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ DWPD چیست؟ کاربردهای هر کلاس از حافظه در سرورها چیست؟

شاید شما در هنگام انتخاب و خرید حافظه های SSD با این دست سوالات مواجه شده باشید. در این مقاله سعی میکنیم به این سوالات پاسخ دهیم و راهنمای جامعی برای انتخاب حافظه های اس اس دی در اختیار شما قرار بدهیم.

حافظه های SSD با تکنولوژی RI, WI و MU چه تفاوتی باهم دارند؟

SSD های HPE بر اساس حجم کاری هدف معمولی در سه دسته موجود هستند: Read Intensive، Mixed Use و Write Intensive. یکی از تفاوتهای بنیادی در این دسته ها شاخصی با نام DWPD است.

Drive Writes Per Day یا DWPD، معیاری است که برای تعیین تعداد دفعاتی که می‌توان کل ظرفیت یک درایو حالت جامد را در هر روز در طول دوره گارانتی آن نوشت. به عنوان مثال، یک SSD با DWPD برابر با 1 می تواند تمام ظرفیت هارد درایو را که هر روز نوشته می شود تا مدت زمان گارانتی خود تحمل کند.

DWPD بینشی به کاربران ارائه می دهد:

  • استقامت: SSD ها دارای تعداد محدودی چرخه نوشتن هستند. DWPD نشان‌دهنده استقامت درایو است و به شما می‌گوید که چقدر می‌توان داده‌ها را در کل ظرفیت درایو در طول عمر آن نوشت.
  • مناسب بودن برنامه: برنامه های کاربردی مختلف نیازمندی های نوشتن متفاوتی دارند. DWPD به مشاغل و افراد کمک می کند تا SSD مناسب را برای حجم کاری خاص خود انتخاب کنند.
RI vs Wi vs MU تفاوت SSD های Read Intensive با Write Intensive و Mixed USE با یکدیگر

SSD های RI

با بررسی تفاوتها میان RI، WI و MU یکی از شاخص های تعیین کننده تفاوت قیمت این SSD ها با یکدیگر است. این تفاوت از سطح تکنولوژی بکار رفته در ساخت اس اس دی ها ناشی میشود.

SSD های Read Intensive یا RI معمولا پایین ترین قیمت را دارند، با DWPD معمولا کوچکتر از عدد ۱. این اس اس دی ها برای کاربردهایی با مقدار نوشتن کم در طول دوره استفاده مناسب هستند. اپلیکیشن های نمونه زیر برخی کاربردهای SSD های RI را معرفی می‌کند:

  • وب‌سایت‌های خرده‌فروشی: مشتریان باید بتوانند به سرعت عکس‌ها و متن‌های مربوط به محصولات را مشاهده کنند که برنامه تجارت الکترونیک آن‌ها را از فضای ذخیره‌سازی می‌خواند.
  • تصویربرداری پزشکی: متخصصان مراقبت های بهداشتی باید بتوانند به سرعت ام آر آی، اشعه ایکس و سایر تصاویر پزشکی را که روی SSD ذخیره می شوند، مشاهده کنند.
  • ویدیوی درخواستی: بینندگان باید بتوانند به سرعت شروع به تماشای ویدیوهایی کنند که روی SSD ذخیره می‌شوند.
  • رسانه های اجتماعی: کاربران باید بتوانند به سرعت متن، تصاویر و ویدئوهایی را که در SSD ذخیره می شوند، مشاهده کنند.
  • پایگاه‌های اطلاعاتی فشرده: کاربران باید بتوانند به سرعت با مجموعه داده‌های موجود چندین بار کار کنند، اما اغلب آن را تغییر ندهند.

SSD های WI

. SSDهای فشرده Write بالاترین عملکرد Write را دارند، DWPD در این SSD ها معمولا عددی بیشتر از ۱۰ است. این SSD ها قیمت بالاتری نسبت به اس اس دی های RI دارند و برای محیط های سازمانی حیاتی با حجم کاری بالا در خواندن و نوشتن مناسب هستند. نوشتن بارهای کاری فشرده شامل پردازش تراکنش آنلاین (OLTP) شامل پردازش تراکنش آنلاین (OLTP)، زیرساخت دسکتاپ مجازی (VDI)، هوش تجاری و تجزیه و تحلیل داده های بزرگ است. این اس‌اس‌دی ها با دو اینترفیس SAS با سرعت انتقال داده 12G و SATA با سرعت انتقال داده 6G در دسترس قرار دارند.

یکی دیگر از تفاوتهای میان RI، WI و MU کاربردهای بسیار متفاوت این SSD ها با یکدیگر است.

کاربردهای زیر برخی اپلیکیشن های SSD های WI را معرفی میکند:

  • پردازش تراکنش آنلاین (OLTP): سیستم های OLTP برای مدیریت تعداد زیادی از نوشته های کوچک و تصادفی طراحی شده اند. به عنوان مثال، یک فروشگاه آنلاین ممکن است هر بار که مشتری خریدی انجام می دهد نیاز به به روز رسانی پایگاه داده موجودی خود داشته باشد.
  • زیرساخت دسکتاپ مجازی (VDI): سیستم های VDI دسکتاپ مجازی را برای کاربران ایجاد می کنند. این دسکتاپ های مجازی باید دائماً با داده ها و برنامه های جدید به روز شوند.
  • هوش تجاری (BI): سیستم های BI حجم زیادی از داده ها را تجزیه و تحلیل می کنند. این داده ها باید دائماً در فضای ذخیره سازی نوشته شده و خوانده شوند.
  • تجزیه و تحلیل داده های بزرگ: سیستم های تجزیه و تحلیل داده های بزرگ حجم عظیمی از داده ها را تجزیه و تحلیل می کنند. این داده ها باید دائماً در فضای ذخیره سازی نوشته شده و خوانده شوند.

SSD های MU

SSD های مختلط برای بارهای کاری هستند که به تعادل عملکرد خواندن و نوشتن قوی نیاز دارند، عدد DWPD معمولاً بین ۱ تا ۱۰ قرار دارد.

از دیگر تفاوتهای میان RI، WI و MU و از عوامل تاثیر گذار در انتخاب SSD نوع اینترفیس و به تبع آن سرعت انتقال داده می‌باشد.

HPE Mixed Use 12G SAS و 6G SATA SSD برای برنامه‌های I/O بالا با حجم کاری که نیاز به عملکرد متعادل بین خواندن و نوشتن دارند، مناسب‌تر هستند. وقتی این SSD ها با سرورهای HPE ProLiant جفت می شوند، به شما کمک می کنند تا با چالش های Big Data روبرو شوید.

برخی اپلیکیشن های SSD های MU:

  • محاسبات عمومی: این شامل کارهایی مانند مرور وب، بررسی ایمیل، و استفاده از نرم افزار بهره وری اداری است.
  • بازی: بازی ها اغلب به عملیات خواندن و نوشتن زیادی نیاز دارند، از بارگذاری بافت ها و مدل ها گرفته تا ذخیره پیشرفت بازی.
  • ویرایش ویدیو: نرم افزار ویرایش ویدیو اغلب به عملیات خواندن و نوشتن تصادفی زیادی نیاز دارد، زیرا نیاز به دسترسی و اصلاح سریع فایل های بزرگ دارد.
  • مجازی سازی: پلتفرم های مجازی سازی اغلب به عملیات خواندن و نوشتن زیادی نیاز دارند، زیرا نیاز به دسترسی سریع و اصلاح فایل های ماشین مجازی دارند.
RI vs Wi vs MU
تفاوت SSD های Read Intensive با Write Intensive و Mixed USE با یکدیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *